Η Κοινοπραξία «ΚΤΗΜΑ 2016», ως Ανάδοχος της Μελέτης «Μελέτη Κτηματογράφησης και Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών για τη δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου στις υπόλοιπες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας» επιθυμεί να ενημερώσει υπεύθυνα τους δικαιούχους εγγραπτέων στα κτηματολογικά βιβλία δικαιωμάτων επί ακινήτων στους κτηματογραφούμενους ΟΤΑ της Π.Ε. Ηλείας ότι

επειδή διακινούνται, από διάφορες πηγές, ανακριβείς πληροφορίες αναφορικά με τα σχετιζόμενα θέματα με τη διαδικασία της Προανάρτησης, η μοναδική αξιόπιστη πηγή για έγκυρη και υπεύθυνη ενημέρωση είναι το Γραφείο Κτηματογράφησης της Π.Ε. Ηλείας (στο τηλεφωνικό κέντρο 26211 21363 και στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. του οποίου μπορείτε να απευθύνεστε για οποιαδήποτε πληροφορία), η ιστοσελίδα του Αναδόχου (www.ktima2016.gr), και η ιστοσελίδα του Φορέα ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ (www.ktimatologio.gr).

Επειδή δεν είναι δυνατή η απαγόρευση διακίνησης πληροφοριών (έστω και ανακριβών) αλλά ούτε και η συνεχής προσπάθεια διάψευσης των οποιοδήποτε πληροφοριών διακινούνται και οι οποίες δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, σας καλούμε να είστε πολύ προσεκτικοί, να αποφεύγετε την παραπληροφόρηση και να ενημερώνεστε υπεύθυνα και έγκυρα από τις ανωτέρω συγκεκριμένες ΜΟΝΑΔΙΚΕΣ πηγές αξιόπιστης πληροφόρησης.