Λήξη Προανάρτησης Κτηματολογίου στην Π.Ε. Ηλείας

Η Κοινοπραξία «ΚΤΗΜΑ 2016», ως Ανάδοχος της Μελέτης «Μελέτη Κτηματογράφησης και Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών για τη δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου στις υπόλοιπες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας» επιθυμεί να ενημερώσει υπεύθυνα τους δικαιούχους εγγραπτέων στα κτηματολογικά βιβλία δικαιωμάτων επί ακινήτων στους κτηματογραφούμενους ΟΤΑ της Π.Ε. Ηλείας αναφορικά με τη διαδικασία της Προανάρτησης ότι η προθεσμία εμπρόθεσμης υποβολής Αιτήσεων Επανεξέτασης λήγει στις 28 Φεβρουαρίου 2022 και ώρα 24:00.

Από την ημερομηνία αυτή και μετά, δεν θα είναι διαθέσιμη η δυνατότητα οριστικοποίησης ραντεβού εμπρόθεσμης προσέλευσης για υποβολή Αιτήσεων Επανεξέτασης Στοιχείων στο Γραφείο Κτηματογράφησης ούτε και η δυνατότητα για αποστολή εμπρόθεσμων Αιτήσεων Επανεξέτασης Στοιχείων στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε..

Παρόλα αυτά, όποιος δικαιούχος επιθυμεί να συμπληρώσει έγγραφα στις ήδη υποβληθείσες Αιτήσεις Επανεξέτασής του, έχει τη δυνατότητα να το κάνει χρησιμοποιώντας το έντυπο «Αίτηση Κατάθεσης Συμπληρωματικών Στοιχείων» με την εξής σημαντική διαφοροποίηση στη διαδικασία:

  • αν έχει λάβει αποδεικτικό κατάθεσης της Αίτησης Επανεξέτασης Στοιχείων, θα πρέπει να συμπληρώσει το έντυπο «Αίτηση Κατάθεσης Συμπληρωματικών Στοιχείων» και στο πεδίο «Αριθμός Πρωτοκόλλου Δήλωσης» να καταχωρήσει τον αριθμό πρωτοκόλλου της Αίτησης Επανεξέτασης Στοιχείων.
  • αν δεν έχει λάβει αποδεικτικό κατάθεσης της Αίτησης Επανεξέτασης Στοιχείων, τότε, τα έγγραφα που επιθυμεί να υποβάλει συμπληρωματικά, θα πρέπει να σταλούν συνημμένα σε μήνυμα ως απάντηση στο αρχικό του μήνυμα στο οποίο είχε επισυνάψει την Αίτηση Επανεξέτασης Στοιχείων.

Από 1 Μαρτίου 2022, οι Αιτήσεις Επανεξέτασης οι οποίες θα υποβληθούν στο Γραφείο Κτηματογράφησης ή θα αποσταλούν στο email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε., θα χαρακτηριστούν ως «εκπρόθεσμες» και δεν θα τύχουν επεξεργασίας.

Παρόλα αυτά, επειδή το email Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. θα παραμείνει ενεργό για όσο διάστημα απαιτηθεί για την ολοκλήρωση της διαδικασίας καταχώρησης των υποβληθέντων Αιτήσεων Επανεξέτασης Στοιχείων και επειδή η διαδικασία ενημέρωσης της κτηματολογικής βάσης συνεχίζεται, όποιος δικαιούχος επιθυμεί τα έγγραφα που προσκομίζει για τη διόρθωση ή τη συμπλήρωση των προσωρινών κτηματολογικών στοιχείων της Προανάρτησης να ληφθούν υπόψη, θα πρέπει να τα υποβάλει ως συνημμένα στο έντυπο «Αίτηση Κατάθεσης Συμπληρωματικών Στοιχείων» (και όχι ως συνημμένα στο έντυπο «Αίτηση Επανεξέτασης Στοιχείων») και να τα αποστείλει στο συγκεκριμένο email.