Ενημερώνουμε τους ενδιαφερόμενους δικαιούχους εγγραπτέων, στα κτηματολογικά βιβλία, δικαιωμάτων επί ακινήτων στους υπό κτηματογράφηση ΟΤΑ των Περιφερειακών Ενοτήτων Αιτωλοακαρνανίας και Ηλείας στα πλαίσια των Συμβάσεων «Μελέτη Κτηματογράφησης και Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών για τη δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου στις υπόλοιπες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Αιτωλοακαρνανίας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας» και «Μελέτη Κτηματογράφησης και Παροχή Υποστηρικτικών Υπηρεσιών για τη δημιουργία Εθνικού Κτηματολογίου στις υπόλοιπες περιοχές της Περιφερειακής Ενότητας Ηλείας της Περιφέρειας Δυτικής Ελλάδας», ότι:

Από την Τετάρτη 20/05/2020 (και εφεξής ΜΟΝΟ κάθε Τετάρτη και ώρες 08:00 - 16:00), το Γραφείο Κτηματογράφησης Αθήνας λειτουργεί ξανά για το κοινό, στο κτίριο επί της οδού Στράβωνος 3, στη Νέα Ιωνία Αττικής, με τους παρακάτω όρους:

  • Η εξυπηρέτηση του κοινού θα αφορά ΜΟΝΟ υποβολή δηλώσεων ιδιοκτησίας και θα πραγματοποιείται ΜΟΝΟ κατόπιν ραντεβού.
  • Όλοι οι συναλλασσόμενοι θα προσέρχονται με μάσκα και θα κάνουν χρήση γαντιών / αντισηπτικού.
  • Η είσοδος θα είναι ελεγχόμενη από υπάλληλο του Γραφείου.
  • Εντός του Γραφείου, θα τηρείται απόσταση τουλάχιστον 1,50μ μεταξύ των παρευρισκομένων.
  • Ο μέγιστος αριθμός ατόμων ταυτόχρονης παρουσίας είναι ένας (1) πολίτης ανά δέκα (10) τετραγωνικά μέτρα.
  • Γενικές ή ειδικές πληροφορίες αναφορικά με τη διαδικασία υποβολής δήλωσης ή αίτησης ή αναφορικά με τον ορθό τρόπο συμπλήρωσής της θα παρέχονται αποκλειστικά μέσω τηλεφωνικής επικοινωνίας στο τηλέφωνο του Γραφείου Κτηματογράφησης.
  • Η κατάθεση διαφόρων ειδών αιτήσεων (π.χ. συμπληρωματικών στοιχείων, διόρθωσης στοιχείων δήλωσης, αλλαγής στοιχείων επικοινωνίας, χορήγησης αντιγράφων), θα εξυπηρετείται αποκλειστικά με τη χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.
  • Η παραλαβή των αποδεικτικών υποβολής δήλωσης θα πραγματοποιείται από τον δικαιούχο αποκλειστικά μέσω της αντίστοιχης ηλεκτρονικής υπηρεσίας του «ΕΛΛΗΝΙΚΟ ΚΤΗΜΑΤΟΛΟΓΙΟ» με χρήση των κωδικών taxisnet του.
  • Δικαιούχοι οι οποίοι έχουν ειδοποιηθεί μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για ελλείψεις στις υποβληθείσες ηλεκτρονικές δηλώσεις τους, πρέπει να προσκομίζουν τα απαραίτητα έγγραφα που αίρουν τις εκκρεμότητες των δηλώσεων τους αποκλειστικά με τη χρήση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Για περισσότερες και πιο εξειδικευμένες πληροφορίες, οι δικαιούχοι μπορούν να επικοινωνούν με το Γραφείο Κτηματογράφησης τόσο τηλεφωνικά (210 2139551) όσο και ηλεκτρονικά (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.) στις εργάσιμες ημέρες και στο ωράριο λειτουργία του.